Başkan Tunç Soyer Koruncukköy Urla’daydı

Koruncukköy Urla’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer “Burada Türkiye’ye örnek bir model oluşturmuşsunuz. Bu köy İzmir’e çok yakışacak” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz ile Koruncukköy Urla’yı ziyaret etti ve Vakfımızın İzmir Şubesi Başkanı Işıl Nişli ile köydeki aile evlerini gezerek, çocukların yaşantılarının nasıl olacağına dair bilgiler aldı. Vakfımızın hizmetleri hakkında da bilgi paylaşan Işıl Nişli, köyümüze gelen çocukların sosyal, kültürel ve sportif hayatlarında onlara destek olmak üzere hazırlanan eğitim programı hakkında da bilgi verdi.

Vakfımızın faaliyetlerini dinleyen, yapılan çalışmaların son derece heyecan verici olduğunu belirten Başkan Tunç Soyer, “Tüm kalbimle sizi kutluyorum. Bir cennet yaratmışsınız. Türkiye’ye örnek bir model oluşturmuşsunuz. Bu noktadan sonra İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak bu hikâyenin sürdürülebilmesi için hep yanınızda olacağız. Bu köy İzmir’e çok yakışacak” şeklinde konuştu.


11.07.2021 08:28:00