Enginar Festivali Son Gününde İYİ Partili Dervişoğlu Urla'da

Urla Enginar Festivali Final gününün siyasi konukları arasında, İYİ Parti İzmir Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Müsavat Dervişoğlu da var.

MUSTAFA OĞUZ -

(YARIMADA'NIN KALBİ URLA'DAN BİLDİRİYOR)  

 

 

Siyasette 'düello' gündeminde gerilen, mülteci haberleriyle boğulan, enflasyon ve eriyen maaşlar nedeniyle zor günler yaşayan Türkiye siyaseti, şifayı Urla'da arıyor. 

 

  

Önemli turistik rotaların gezginleri ile damak tadı seyyahlarının vazgeçilmez durağı 8. Urla Uluslararası Enginar Festivali, son gününde siyaset dünyasından isimleri ağırlayacak. 

 

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ardından, siyasetin 'İYİ'leri de, sağlıklı enginarların tadına bakmaya ve festival coşkusunda YARIMADA insanının coşkusuna ortak, misafirperverliklerine konuk olmaya gelecek. 

 

 

8 Mayıs 2022 Pazar günü, bir anneler gününde; yani festivalin final gününde, TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, Urla'da olacak. 

 

 

 

İYİ Parti İzmir İl ve İyi Parti Urla İlçe Teşkilatı yönetici ve üyeleriyle saat 13:00'dan itibaren festival alanında çarşıda dolaşması, stant ziyaretleri gerçekleştirmesi beklenen Müsavat Dervişoğlu ve beraberindeki İYİ Partililerin katılımcı yurttaşlarla sohbet ederek ülkenin nabzını tutması ve politikalarını anlatması da bu 'şifalı' ve 'lezzetli' siyasi ziyaretin sağladığı fırsatlardan sadece birkaçı olacak.

 

 

 

Enginarlı yemeklerin tadına bakmak konusunda, İYİ Partililerin ne yapacaklarını ziyaret ve program boyunca izleyip görme şansımız olacak. 

 

 

BİZİM YARIMADA Gazetesi ve www.bizimyarimada.com olarak festivali ve siyasilerin programlarını izleyeceğiz.   

 

 


08.05.2022 01:17:01