Kerem ve Mine Kılıçdaroğlu, İkiz Yavrularını Heyecanla Bekliyor!

Bilgiler, evet 'geldikleri' yönünde... Kerem ve Mine Kılıçdaroğlu'nun ikiz çocuklarını bekledikleri, bunu yakın çevresiyle paylaştıkları; CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Duru'dan sonra "ikiz torun dedesi" olacağı konuşuluyor.

MAHİR DİNÇ – (ÖZEL)

 

 

Türkiye’de siyaset, gerilimli havası, hakarete varan dili ve bel altı yaklaşımlarıyla ülkede sorun çözmekten çok sorunların kaynağı pozisyonunda. Siyasetçilerin bu dili değiştirmeleri, toplumu kamplaştırıcı üsluplarından vazgeçerek, yapıcı adımları ülkenin geleceği adına birlikte atabilmeleri, hepimizin çocukları, hatta torunlarının bu ülkedeki sağlam geleceği adına büyük önem taşıyor. Malum, evlat  kemik, torun ilik derler

 

Torun demişken, siyasette “torunu” aklına geldiğinde, uluslararası bir temas sırasında, Almanya Şansölyesi Angela Merkel’in veda ziyaretinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın torunundan söz ederkenki içtenlikli ve sıcak gülüşünü hatırlamak yerinde olur. 8 torun sahibi Recep Tayyip Erdoğan’ın bir torunundan bahsettiğindeki bu samimi gülüşünü, ülke siyasetine bakış açısında yansıtması, ülkenin normalleşmesi açısından torunların önemini özetliyor.

 

Zaman zaman iki torunu Pars ve Aydası’yla gördüğümüz, duyduğumuz; özellikle şu dönemde siyaset gerilimini onların “kokusuyla” aştığını düşündüğümüz İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in torunlarıyla ilgili sözlerinde ve paylaşımlarında da bu sıcaklığa tanık oluyoruz.

 

Ülkenin geleceğini, torunların varlığı değiştirebilir diyebiliriz. “Torun İttifakı”, kol kola veren bir Türkiye’nin müjdecisi olabilir. Bizimki bir umut…

 

GELİYORLAR, GELMEKTE OLANLAR!”

 

 

İşte bu noktada sizlere yeni “torun” haberlerimiz var. Tamamıyla “CHP’ye uzak kaynaklar”dan edindiğimiz duyumlara göre, Sivas’ta kısa dönem askerlikle vatani görevini bitirdikten sonra, Dünya Barış Günü’nde, 1 Eylül 2018’de evlenen Kerem Kılıçdaroğlu ve Mine (Alşan) Kılıçdaroğlu, ikiz bebek bekliyorlar.

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Hanım, dünürleri Trabzonlu Gülnur ve Melih Alşan ile birlikte “gelmekte olan” ikiz torunlarının haberinin mutluluğunu yaşıyorlar.  

 

Yani bu yıl, 20 Temmuz’da, son Kurban Bayramı’nda CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarından paylaştığı aile fotoğrafına, Kızı Aslı Nadir ve damadı Cenk Nadir’in çocukları Duru’dan sonra, iki torunu daha eklenecek.

 

Kısaca, Kemal ve Selvi Kılıçdaroğlu’nu sardı bir heyecan… Geliyor gelmekte olan!

 

 

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN DA

İKİZ KARDEŞİ BULUNUYOR

 

 

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu da tapu memuru Kamer Bey ile ev hanımı Yemuş Hanım’ın yedi çocuklu geniş ailesinin dördüncü çocuğu; onu ayıran özellik “ikiz kardeşe sahip” bir aile ferdi olarak dünyaya gelmiş olması.

 

 

Bu yönüyle oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun çocuklarının da ikiz olacağı düşünüldüğünde, soya çekim yönüyle dede Kemal Kılıçdaroğlu’nun genetik özelliklerini şimdiden yansıtacağını bilimsel olarak öngörebilmek ya da tahmin etmek mümkün.

 

 

Genç Kerem ve Mine Kılıçdaroğlu çiftinin, ikiz çocuklarını sağlıkla kucaklarına almasını, aydınlık ve mutlu bir ülkede çocuklarını büyütmelerini yürekten diliyoruz.

 

 


08.11.2021 02:48:45