KILIÇDAROĞLU Açıkladı, CHP’li Belediyelerde Asgari Ücret Netleşti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek çalıştay öncesinde, 'CHP'li Belediyelerde Asgari Ücret' konusunda, sosyal medya hesaplarından önemli açıklamaları oldu.

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesaplarından, parti kurmaylarıyla yaptıkları toplantı ardından 'CHP'li belediyelerde asgari ücretin ne kadar olacağını' duyurdu.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarının satır başları şöyle:

 

ERDOĞAN, BİR EKONOMİK İNTİHAR TRENİNİN LOKOMOTİFİ OLMUŞ DURUMDA

 

 “Arka kapıdan dolar sattılar, birilerini çok ama çok zengin ettiler. Halkımızı da açlık sınırına indirdiler. ”

 

 

 “Ey avaneler, ey şureka! Açlığı algıyla yönetemezsiniz. Karnı aç insanları algıyla doyuramazsınız. Bu intihar yolculuğunda, bu trenden en yakın durakta inin. Benden size tavsiye: Aklı başında herkes inmeye başladı, siz de inin. Kendinizi bile bile bu kötülüğe alet etmeyin. Erdoğan kendisi imza atsın bütün bunlara, bu akıldışı ekonomik kararlara. Zaten onun kararları."

 

 “Saray ve şurekasının yarattığı yıkımın üzerine, kurmaylarımla birlikte, bu gece yoğun çalıştık. Kararımızı da bildirerek geceyi kapatmak istiyorum. CHP’li belediyelerde, yani sosyal demokrat belediyelerde, en düşük asgari ücret, 4.500-TL olacaktır. Milletimize hayırlı olsun."

 

 "Ayrıca belediyelerimizle bu hafta sonu Kayseri’de buluşup karakış fonunu konuşacağız. Biz kuracağız o fonu biz! Yalnız değilsin sevgili halkım, yanınızdayız. Bu felaketi birlikte, omuz omuza atlatacağız. Müsterih olun, Allah’ın izniyle kurtulacağız bunlardan. Geliyor gelmekte olan…”


17.12.2021 00:44:00