Müsavat Dervişoğlu'ndan Urla'da İYİ Hareketler!

İYİ Partililer, 8. Uluslararası Urla Enginar Festivali'nde partileri adına faydalı bir saha çalışması yaptılar. TBMM İYİ Parti Grup Başkan Vekili Dervişoğlu ile anneler günü için gül dağıtan Urla'nın "İyileri" bu özel günü kutlamış oldular.

MUSTAFA OĞUZ- URLA 

 

 

İYİ Parti, Urla'da Anneler Günü'nü, 8.Uluslararası Enginar Festivali'nin son gününe denk gelen 8 Mayıs'ta alan çalışması yaparak kutladı.

 

 

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, beraberindeki İYİ Parti Urla İlçe Teşkilatı mensubu partilileriyle, duraklardan festival stantlarına gül dağıtarak kutladı.

 

 

Partisinin yeni ilçe binasını  ve üye kayıt standını da ziyaret eden İYİ Partili Dervişoğlu sosyal medya hesabından "Çok güzelsin Urla" sözleriyle ziyareti özetlerken, başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerin gününü kutladığını birebir sohbetlerinde dile getirdi. Dervişoğlu, Enginar  Festivali stantlarını tek tek ziyaret etti ve bereketli kazançlar diledi. 

 

 

İYİ Parti Urla Teşkilatı da mensuplarıyla böylesine özel bir günde sahada olmaktan dolayı  heyecanlı ve mutluydu.  İYİ Parti Urla, hem shada hem sosyal medya mecralarında yüz yüze ve dijital olarak mesajlarını yurttaşlarla paylaştı.

 

 

Mesajda, "Annelerimizin anneler gününü kutlayarak bir nebze olsun bu zor günlerde annelerimizin BİR GÜL İLE BİR GÜLÜŞÜNE şahit olduk" denildi.

 

 

 


10.05.2022 01:34:27