Urla'da TKP Umudu

Türkiye Komünist Partisi TKP seçimlere günler kala Tarihî Malgaca Pazarında düzenlediği açık hava toplantısına Urlalılar büyük ilgi gösterdi.

 

Toplantıda ilk konuşmayı yapan TKP İzmir. Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Savaş Sarı, Urla'nın geleceği için halkın mahallelerde, köylerde bir araya gelinip yönetimlerde söz sahibi olması gerektiğini belirterek, "Urla'nın kaynakları Urla halkı için kullanılsın. Zübüklerden kurtulun. Eğitim,  sağlık, barınma, altyapı, su gibi; bütün temel ihtiyacı karşılamak bir  lütuf değil  görevdir. Urla ve  İzmir'i halk yönetmeli, belediyeleri ihale  takipçisi olmaktan çıkaralım. Birlikte yerel yönetimleri ayağa kaldıralım. Yerel yönetimleri müteaahitleri değil,  ranta karşı meclise komünistleri sokacağız. Oylar  Tuğba'ya ve Manav Ahmet'e... Urla'yı halka teslim edeceğiz" dedi. 

 

 

 


TKP Urla Belediye Başkan Adayı Tuğba Çekici ise, Türkiye Komünist Partisi anlayışıyla geçici vaadlerde bulunanlara , yalana, Urla'yı peşkeş çekenlere karşı hep birlikte karşı durulması gerektiğini belirterek, "Komünist belediyecilik halkın yerel yönetimlere davet edilmesidir. Halk sadece oy vermek değil, sandıkta verdiği oyun da takipçisi olacaktır. Mahalle meclisleri kurup sorunlara  birlikte çözüm bulacağız.  Şeffaf belediyecilik anlayışı ortaya koyacağız. Belediyenin gider, gelir tablosunu halkımızla paylaşacağız. Verimli topraklara sahip Urla'daki tarım alanlarında  küçük üreticileri destekleyip kooperatifleştirerek  belediye olarak destekleyeceğiz.

Emekli büyüklerimize seslenmek istiyorum . Emeklilerin sosyal imkanlarını artıracak, uyuşturucu çetelerine  karşı barikat olacağız. Gençlik merkezleri kurup sanat,  sporla gençlere destek olacağız. Urla'nın  kalkınması  umudu artırmak için destek bekliyoruz. Bu böyle gelmez böyle gitmez. Ovacıkta, Tunceli'de neler yapacağımızı gösterdik " dedi.

 

 

 

TKP Urla Meclis Üyesi Adayı ilçede sevilen "Komünist Manav"  lakaplı Ahmet Refik Sönmez de Urla halkının rantla  üretimden koparıldığını belirterek, "Urla halkı, günübirlik vaatlerle bir çemberin içine sıkıştırıldı. Çözüm sistem dışındaki i komünist partisinde. Ya aynı çemberin içinde hep birlikte çıkacağız yada yok olacağız. Biz halkla birlikte halk için karar alacağız. Atılan her bir oy sandıkta büyüyor. Biz halka umut olarak mücadele ediyoruz.  TKP oylarla bu umudu büyütüyor "dedi

 

 

 


24.03.2024 22:00:00