Urla Esnaf Odası Başkan Adayı Murat Özün ve Ekibinden Örnek Hayır

Üç Aylar'ın başlangıcı, Yarımada'nın kalbi Urla'da örnek bir esnaf dayanışmasıyla karşılandı. Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Murat ÖZÜN ve aday yönetim kurulu üyeleri, tarihi Tamirhane Binası'nda helva hayrı gerçekleştirdi.

Urla'da Üç Aylar'ın başlangıcı hayrına, önemli bir esnaf dayanışması imecesi gerçekleştirildi.

 

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Murat ÖZÜN ve aday yönetim kurulu üyeleri ekibi,  Tamirhane Binası'nda, helva hayrı etkinliği düzenledi.

 

Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Murat ÖZÜN, esnafın toplumun temel değerlerinden dayanışma ve paylaşmanın kalesi olduğuna dikkat çekti.

 

Murat ÖZÜN,  

 

"Bugün bu bilinçle buradayız. (Ben değil biz varız) diyerek yola çıkmıştık. Bu yolda kararlılıkla yürüyoruz. Bizi var eden temel değerlerimize sahip çıkıyoruz. Başta Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları, kahraman şehitlerimiz, esnaf ailemize hizmetlerde bulunmuş ve ebediyete intikal etmiş Urlalı hemşehrilerimiz hayrına, inancımız için kutsal üç ayların başlangıcında bir aradayız. Her zaman bir arada olmaya ve dayanışmak için paylaşmaya, ülkemiz ve insanımız için ahilik geleneğinin temsilcileri olduğumuzu bilerek çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz"

 

dedi. 

 

Urlalıların yoğun ilgi gösterdiği helva hayrı, Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Murat ÖZÜN ve ekibinin konuklarıyla birebir sohbetleriyle, "Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın" dua ve temennileriyle örnek bir dayanışma faaliyeti olarak kayda geçmiş oldu. 

 


04.02.2022 12:58:48